Vintertræning

Så nærmere tiden sig hvor tilmelding til vintersæsonens torsdagstræning begynder.
Det bliver træning med fokus på kajakroere, hvilke muskelgruppen der med fordel kan trænes.
I år starter selve træningen torsdag den 30. september kl. 18:00-19:30 og sidste gang er torsdag den 31.
marts 2022.
Instruktør for den kommende sæson er Glenny Jacobsen.

Klubmesterskab 2021 -  Lørdag den 25.9

Skal du ud og prøve kræfter med dine klubkammerater og samtidig afslutte sæsonen med en fantastisk dag på søen, så afholder klubben Klubmesterskaber FOR ALLE. Vi skal både være lidt seriøse, men også have det sjovt sammen.

Se flere detaljer her

Nøglebrik

Er du nyt medlem fra årets instruktion og fritroet jævnfør klubbens regler så kan du kigge forbi klubhuset på en af følgende datoer og få din nøglebrik. Alle datoer er kl 1900.

• 14. juli
  • 26. juli
  • 4. august
"Gamle" medlemmer med defekt nøglebrik er naturligvis også velkommen til at kigge forbi og få den byttet. Udenfor disse datoer kan du skrive til webmaster@skanderborg-kajakklub.dk og lave en aftale om at kigge forbi på min privatadresse i Hørning og hente en brik.

Mangler du dit medlemsnummer, eller skal du have opdateret dine betalingsoplysninger, så kig i menuen under Klubben/Websiden der ligger trin for trin guideline til hvordan du finder det.

Handicap 2021

Alle starter kl. 19, så kom i god tid, omklædt hjemmefra, så vi ikke står oven i hinanden, når vi skal på vandet.

Da det ikke er tilladt at samles andet end til sportslig aktivitet, vil der ikke være noget socialspisning bagefter.
Men vi har fortsat brug for en tidstager, så på onsdag vil der være en liste, hvor det er muligt at skrive sig på. (Ingen tidstager, ingen handicap ??)

Vi ses ??