Skanderborg Kano og Kajakklub

Velkommen til vinterens andet aftenløb

Onsdag den 29. januar. Klokken 17.30

Vi løber et orienteringsløb med woop-appen. Der vil være to ruter. I bliver som i de tidligere parret parvis helt tilfældigt. Man løber den ene rute med start og slut i klubben, derefter løber man den anden rute, ligeledes med start og slut i klubben.

Hvis man ikke er til konkurrence, men blot vil prøve at komme gennem skoven en mørk aften, er det muligt at gå en af ruterne.

Tilmeld dig på rokort.dk, sms 20653919 eller

martin.degn@mdp.dk inden den 27. januar.

Husk varmt løbetøj, pandelampe, telefon med woop-appen, ekstra strøm, dugfrie læsebriller, samt godt humør. Efter løbet serveres der varm vintergryde.

Vel mødt. Martin Degn

Havkajakaktiviteter i SKKK 2020

Omskolingskurser for medlemmer i SKKK:

Omskolingskursus er for dig som erfaren turkajakroer med IPP2 tur. Du har lyst til at lære at ro havkajak.

Kurset varer en weekend, 2 hele dage (9 - 16) med undervisning (mest praktisk), sjov og ballade. Der er plads til 5 deltagere.

Vi gennemgår egenfærdigheder på IPP2 hav niveau og har især fokus på sikkerhed.

En dag på søen og en dag på havet. Jeg anbefaler, at du bruger (låner) en våddragt og en neoprenhue udover dit almindelige rotøj. Du vil være mere i og under ;-) vandet end du er vant til fra turkajakken.

Når du har bestået kurset og roet 50km i havkajak er du friroet, og får dit IPP2 havkajak bevis. Du kan komme med til klubbens havkajakture og bruge kavkajakkerne på lige fod med turkajakkerne.

Datoer:

Omskoling 1: 18. - 19. april

Omskoling 2:   6. - 7. juni

Ture:

Turene er for dig som har en IPP2 i havkajak. Det er friluftsture, du sover i telt/ shelter og sørger selv for forplejning. Du har det hele med i kajakken.

Datoer:

Havkajaktur 1: 1. til 3. maj, Limfjorden. Dagsdistance: 20 - 30 km

Havkajaktur 2: 28. - 30. august, det Sydfynske Øhav. Dagsdistance: 30 - 40 km

Havkajaktur 3: 19. - 20. september, Klitmøller. Vi øver os i at ro i lidt større bølger, måske er vi heldige og kan surfe lidt.

Tilmelding til både kurser og ture efter først til mølle princippet til mig:frankmelms@gmail.com

Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.