Skanderborg Kano og Kajakklub

Ludo-tunering

Vi tager den store duel i SKKK og afholder Ludo-turnering.

Det er tirsdag den 19. februar kl. 18:30 i klubstuen.

Vi tænder op i brændeovnen, laver turnering med 3-4 spiller per brædt, som det kan gå op. Husk at tilmelde dig så vi er sikre på at have plader nok ??

Vi hygger med kakao, kaffe og boller under vejs. Læg 10 kr. på disken, overskud går til madkassen.

Tilmelding senest den 17. februar på rokort.dk eller på km-pc’en i klubben (Kit samler op på tilmeldingerne)

Vi spiller efter de ”hårde” og hurtige Frederikshavner-ludo regler, som uddeles på dagen. Så ingen grund til at læse op på det hjemmefra ??

Der er selvfølgelig diplom til vinderen.

Sæt kryds i kalenderen

Tirsdag den 19. marts kl. 19:00

Det er med stor glæde at det er blevet muligt at få Domprovst Thomas Frank til at komme på besøg i Skanderborg Kano og Kajak og fortælle om sin 3500 km lange kajakekspedition gennem Østeuropa til Byzans.

Tilmelding på rokort.dk, martin.degn@martindegn.dk eller sms til 20653919 senest tirsdag den 12. Marts.

Telemarkspadler'n 2019

Sett av helgen den 28.-29. september til Telemarkspadler'n 2019!

Bli med på årets padlefest  - og vårt 10 års jubileum - påmelding nederst på siden :o)

Lørdag 28. september
Konkurransedag med 3 ulike distanser,
 og masse moro for deltagere og publikum i målområdet.

-Maratonløype fra Norsjø Ferieland til Notodden og retur - 44 km - Blodspreng gir utfordringer for de tøffeste..
-Lang løype fra Notodden til Norsjø Ferieland - 22 km. Pengepremie til beste herre og dame. Starten i år går fra Bok og Blueshuset!!
-Kort løype fra Lystang camping til Norsjø Ferieland -10 km. Et flott løp for nybegynnere og barn i følge med voksen eller de som liker det går fort.

Søndag 29. september:
-Slusepadling på Bandakkanalen. Vi tar deg med på tur gjennom de historiske slusene i Telemark

Tilmelding KLIK

Påmelding på nett frem til fredag 27. september kl 12.00 - deretter mulig påmelding på startstedet v. kontant betaling eller vipps. Av hensyn til arrangementet håper vi på flest mulig påmeldt på nett :o)

Ved problemer med påmelding ring Tine Raisbæk på 99305643

Har sponceret isolering af vores loft

Find more about Weather in Skanderborg, DN
Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.