Skanderborg Kano og Kajakklub

Havneræs/Vintertræning 2017 - 2018

Nu starter vintersæsonen, og dermed sæsonen for havneræs. Der er havneræs hver den 1. søndag i vintermånederne. Det starter den 1. november i Horsens på Bygholm sø.

Distancen er 5 og 10km. Alle kan være med, nye som gamle. Sikkerheden er i top, der er følgebåde på vandet og alle hjælper alle.
Der er god mulighed for at finde en klubkammerat at ro toer med!
Hold roformen og teknikken ved lige og kom ud og hygge dig med en masse andre kajakroere, vi har nogle gange været op til 160 deltagere.
Det er mest for hyggens skyld, men der kan godt gå konkurrence i det, når startskuddet lyder.
Vi plejer at være 6-8 roere fra Skanderborg, men vi vil rigtig gerne have mange flere med. Der er fælles kørsel fra klubben, når vi har spist fælles morgenmad og pakket traileren. Der er mulighed for at få varm mad efter løbet, i den klub der arrangerer løbet.

Der er senest tilmelding til havneræs onsdagen inden løbet, klubben betaler start gebyret.
HUSK selv at medbringe stropper til at binde båden med.

Vintertræning vil foregå i weekenden, lørdag og/eller søndag formiddag, det vil blive aftalt fra gang til gang, og roturen kan aflyses på grund af vejret. Det er muligt at vi laver toerkonstallationer så alle kan være med, men dette vil blive arrangeret på dagen.
Har du lyst til at deltage i vintertræning og/eller havneræs, så skal du blot spørge en af nedenstående personer, hvornår træningen foregår, eller hvordan havneræs foregår.

Vinterroerer: mobil:
Hanne Bindzus 21704746
Erik Bindzus 40896636
Kit B. Sørensen 40292478
Hanne Jespersen 60669908
Per Jakobsen 24842293
Jørgen Kongaa 28290109
Betina S. Kongaa 27517350

Vi håber at se flere deltagere til vinterroning og havneræs.

Betina Simmelsgaard Kongaa

Billeder fra svømmehallen og standerhejsning 2015

Formanden taler

Vinterpokalvinder
Så hejses sommerflaget

Klar til afgang efter standerhejsning

Find more about Weather in Skanderborg, DN
Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.