Skanderborg Kano og Kajakklub

Klubmesterskab 2018

Vinderne af årets klubmesterskab i K2 over 5 km:
    Nr. 1 Christian Thirup & Randi Jakobsen
    Nr. 2 Rasmus Blach (ikke på billedet) & Freja Skytte
    Nr. 3 Trine Møller Rasmussen & Johannes Bang Pedersen (første medalje til Johannes siden 1974)

Stort tillykke til alle deltagere

Bestyrelsen  Skanderborg Kano og Kajakklub

Alle billeder kan ses i gallerier

Vintertræning SKKK

Så nærmere tiden sig hvor tilmelding til vintersæsonens torsdagstræning begynder.

Det bliver træning med fokus på kajakroere, hvilke muskelgruppen der med fordel kan trænes.

I år starter selve træningen torsdag den 4. oktober kl. 18:00-19:15 og sidste gang er torsdag den 21. marts 2019.

Instruktør for den kommende sæson er Glenny Jacobsen.

Vintertræning foregår i bokselokalet under Morten Børup Hallen.

Pris for denne vinters instruktion er kr. 400,00

For deltager der ikke er medlem af kajakklubben skal betales et gebyr / vinterkontingent på kr. 100,00 via kajakklubbens hjemmeside under fanen EVENT.

Tilmelding er efter først til mølle princippet. Aktive medlemmer af SKKK har fortrinsret til vintertræningen. Tilmelding til undertegnet senest tirsdag den 11. september.

Husk også at det er muligt at deltage i vores løbehandicap om søndagen som starter søndag den 7. oktober kl.10.00.

Ruten er i og omkring Dyrehaven i kuperet terræn på 6 km, og med start og mål i klubben. Her kan alle deltage i sit eget tempo.

Vel mødt

Flemming Larsen

Tlf. 20936267.

Mail: larsenf01@gmail.com

Omskolings kursus til havkajak

Frank Melms afholder 2 omskolingskurser til havkajak for interesserede klubmedlemmer

For mere information læs: HER

Billeder fra svømmehallen og standerhejsning 2015

Formanden taler

Vinterpokalvinder
Så hejses sommerflaget

Klar til afgang efter standerhejsning

Har sponceret isolering af vores loft

Find more about Weather in Skanderborg, DN
Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.