Skanderborg Kano og Kajakklub

Førstehjælpskursus.

Der bliver afholdt førstehjælpskursus i klubben lørdag den 2. Februar kl. 0900 til kl. 1530.

Det foregår i klubstuen.

Kurset er forbeholdt dem der er aktive i instruktions-gennemførsel og dem der er ved at tage deres instruktør uddannelse. Det skal fornyes hvert andet til tredje år.

Men vi fylder selvfølgelig holdet op når vi nu er der, så alle medlemmer er velkomne til de ledige pladser. Tildeles efter først til mølle-princippet.

Der er et rundstykke til de morgenfriske kl. 0830 og vi smører en rugbrød kl. 1200

Tilmelding på mail til kit.baden@gmail.com senest den 20. januar.

Med ønsket om en god ro sæson 2019.

Kit.

Ludo-tunering

Vi tager den store duel i SKKK og afholder Ludo-turnering.

Det er tirsdag den 19. februar kl. 18:30 i klubstuen.

Vi tænder op i brændeovnen, laver turnering med 3-4 spiller per brædt, som det kan gå op. Husk at tilmelde dig så vi er sikre på at have plader nok ??

Vi hygger med kakao, kaffe og boller under vejs. Læg 10 kr. på disken, overskud går til madkassen.

Tilmelding senest den 17. februar på rokort.dk eller på km-pc’en i klubben (Kit samler op på tilmeldingerne)

Vi spiller efter de ”hårde” og hurtige Frederikshavner-ludo regler, som uddeles på dagen. Så ingen grund til at læse op på det hjemmefra ??

Der er selvfølgelig diplom til vinderen.

Sæt kryds i kalenderen

Tirsdag den 19. marts kl. 19:00

Det er med stor glæde at det er blevet muligt at få Domprovst Thomas Frank til at komme på besøg i Skanderborg Kano og Kajak og fortælle om sin 3500 km lange kajakekspedition gennem Østeuropa til Byzans.

Tilmelding på rokort.dk, martin.degn@martindegn.dk eller sms til 20653919 senest tirsdag den 12. Marts.

Har sponceret isolering af vores loft

Find more about Weather in Skanderborg, DN
Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.