Skanderborg Kano og Kajakklub

Havkajakaktiviteter i SKKK 2020

Omskolingskurser for medlemmer i SKKK:

Omskolingskursus er for dig som erfaren turkajakroer med IPP2 tur. Du har lyst til at lære at ro havkajak.

Kurset varer en weekend, 2 hele dage (9 - 16) med undervisning (mest praktisk), sjov og ballade. Der er plads til 5 deltagere.

Vi gennemgår egenfærdigheder på IPP2 hav niveau og har især fokus på sikkerhed.

En dag på søen og en dag på havet. Jeg anbefaler, at du bruger (låner) en våddragt og en neoprenhue udover dit almindelige rotøj. Du vil være mere i og under ;-) vandet end du er vant til fra turkajakken.

Når du har bestået kurset og roet 50km i havkajak er du friroet, og får dit IPP2 havkajak bevis. Du kan komme med til klubbens havkajakture og bruge kavkajakkerne på lige fod med turkajakkerne.

Datoer:

Omskoling 1: 18. - 19. april

Omskoling 2:   6. - 7. juni

Ture:

Turene er for dig som har en IPP2 i havkajak. Det er friluftsture, du sover i telt/ shelter og sørger selv for forplejning. Du har det hele med i kajakken.

Datoer:

Havkajaktur 1: 1. til 3. maj, Limfjorden. Dagsdistance: 20 - 30 km

Havkajaktur 2: 28. - 30. august, det Sydfynske Øhav. Dagsdistance: 30 - 40 km

Havkajaktur 3: 19. - 20. september, Klitmøller. Vi øver os i at ro i lidt større bølger, måske er vi heldige og kan surfe lidt.

Tilmelding til både kurser og ture efter først til mølle princippet til mig:frankmelms@gmail.com

Julefrokost i SKKK 2019

Lørdag den 14. dec. kl 14-00

Nu da Standeren er strøget, er det tid til at få inviteret til julefrokost, så vi kan hilse på hinanden inden juleferien.

Vi skal naturligvis have noget godt at stille sulten ved, og julebordet vil dette år, komme til at indeholde forskellige retter, så der er noget for enhver, Menu forslag.

Noget Fisk

Noget Lunt

Noget tungt

Det sidste

Menuen koster 130,- kr. inkl. en øl og en snaps. Øl og spiritus kan købes i baren.

Klippekort med 10 genstande sælges for 90,-. Vin sælges i hele flasker. Mobilepay er muligt, det klarer vi på dagen.

Venligst meld dig til senest søndag den 7. Dec. til mig på tlf/SMS 40375347 eller tonny@ejnars.dk – såkøber vi ind i passende mængder.

Skulle du have lyst til at give en hjælpende hånd, vil Vi gerne vide det. Det gælder også, hvis det drejer sig om et festligt indslag.

Hilsen Aktivitetsudvalget, Mette, Flemming og Tonny

VINTERENS FØRSTE AFTENLØB

Vinterens første aftenløb er et orienteringsløb med kort og pandelampe. Find 12 poster og vis hvor hurtig du kan løbe. Du kan tilmelde dig på her på rokort.dk, men ellers kan du skrive en mail til martin.degn@mdp.dk eller send en sms på 20653919. Der serveres varm suppe efter løbet. Vi mødes kl. 17 den sidste onsdag i november. Løb på henholdsvis 5 og 10 km

MED VENLIG HILSEN

MARTIN DEGN

Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.