Havkajak

Instruktionsforløb for nye medlemmer:

Forløbet kører parallelt med instruktion for turkajak og efter de sammen principper. Se informationer under ? på vores hjemmeside.

informationsaften og svømmeprøver og andet hvor det giver mening vil ske sammen med turinstruktion.

Der er kun 5 pladser, som vil blive fordelt efter 1. til mølle princippet.

Bestået kursus og ? roede km giver IPP2 havkajak

Tilmelding og yderlige informationer: frankmelms@gmail.com

Omskolingskurser for friroede medlemmer (IPP2 tur) af SKKK

Kurserne strækker sig over en weekend, begge dage 8 - 16

Bestået kursus og 50 km roet i havkajak giver IPP2 i havkajak og retten til at benytte klubbens havkajakker.

Der er kun 5 pladser, som vil blive fordelt efter 1. til mølle princippet.

Omskoling 1: 13 - 14.4

Omskoling 2: 29. - 30.6.

Havkajakture for medlemmer med IPP2 i havkajak:

Havkajakturene går over en forlænget weekend. Vi overnatter primitiv i eget telt eller shelter. Turene er selvforsynet, dvs. du har alt hvad du skal bruge med i kajakken. Jeg fungerer som turleder, sammen med Tonny.

Tur 1, Fur, 17. - 19 maj:

Turen er fortrinsvis for nye havkajakroere. Vi roer ikke så langt hver dag (max 20 km). Mulighed for at gøre sig erfaringer med havkajak og friluftsliv.

Tur 2, Sydfynsk Øhav, 30. august til 1. september.

Turen er for mere erfarene. Du skal kunne ro mellem 30 og 40 km om dagen uden problemer og der vil være større krav til dit personlige udstyr.